A siker mindannyiunké! Beauty Kiállítás

A siker mindannyiunké!

Idén a korábbi évekhez képest nagyobb területen, több kiállító céggel, és gazdag programkínálattal várta a szépségipari szakembereket a 28. Beauty Forum Budapest szakkiállítás és vásár a Lurdy Házban. Az izgalmasabbnál izgalmasabb bemutatók párhuzamosan, egyszerre több helyszínen is zajlottak. Beszélgetések, versenyek és előadások: két nap alatt 6 színpadon több mint 85 előadást hallgathatott meg a csaknem 5500 érdeklődő.

Újdonságok a Beauty-n

Az idei év újdonsága, a Kezelési Bemutatók Sziget óriási sikert aratott, hiszen itt közvetlen közelről lehetett a legújabb kezelési praktikákat ellesni. Telt házas volt a Marketing Experts-el együttműködésben szervezett Üzleti Konferencia is, ahol osztatlan sikert akartott Pál Feri előadása, aki arról beszélt, hogy hogyan hozzuk létre a szükséges változásokat. Barna Alexandra a szalonélmény fejlesztésével, valamint értékesítésösztönző technikákkal ismertette meg a hallgatóságot, Pesti Antal a pénzt teremtő erejéről, míg Győri Szabolcs profitnövelő technikákról beszélt.
Pillagála résztvevői is számos érdekes újdonsággal és technikával találkozhattak a költséghatékony pillaépítésen át a Kardashian style szempillákig. Gárdai Éva vezető tréner és Ürmösy Zsófia szempilla-tréner új, költséghatékony irányzatokról beszélt, míg Szabó Rita szempilla-stylist a Long Lashes szempilla lifting világába vezette be a hallgatóságot.
Szalonbeszélgetéseinken – mely szintén új színpadként mutatkozott be – nektek adtuk át a mikrofont. Itt olyan témákat hoztatok, amelyek a hazai szépségipari szakma mindennapjait érintik. Móró Gabi és vendége, Feller Adrienne az oktatás változásairól, az érintés jelentőségéről és a jövő kozmetikusairól beszélgetett, míg Perényi Ádám a munkaerő-kérdését, a munkavállalók hozzáállását és lehetőségeit firtatta. Érdekes, hogy több beszélgetésben is szóba került az iskolából kikerülő diákok egy részének felkészületlensége, irreális elképzelési, és hogy nincs bennük megfelelő alázat a szakma, a munka iránt.
Piknikkörön résztvevő kozmetikusok különleges masszázstechnikákat sajátíthattak el, ráadásul megkóstolhatták a 10. jubileumát ünneplő Piknikkör tortáját, amelyet az alapító, Báthory Katalin vágott fel az érdeklődőknek. Kati egyébként a kiállításon „debütált” Juhász Klárival közös új könyvével, a Masszázs a kozmetikai gyakorlatban címmel, és azt is megsúgjuk, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy a Beauty-n könyvújdonságokkal találkozhattok!

Smink minden mennyiségben

Sminkszínpadunkon egyebek mellett Dominique Roberts, OMC-világbajnok sminkmester bemutatóját nézhették meg a résztvevők, de számos hasznos tippet is kaptunk a legnagyobb hazai sminkesektől. Szemetgyönörködtető volt Faragó Zsuzsa Suu sminkmester bemutatója, „Amikor a kristály öltöztet, nemcsak a smink” címmel. És valóban! Modellje ruháját 22 ezer Swarovski kirstály diszítette, és csaknem 50 méter anyagot használt fel a csodálatos szoknyához.
Csontos Anna bemutatóját a tengerek szennyezettsége „ihlette”, Living Coral – Dead Sea címmel látványsminket készített, modelljének ruhájában pedig a műanyaghulladék is volt, mutatván, hogy sajnos milyen komoly szerepet játszik a környezetszennyezésben az emberi felelőtlenség.
Akik szeretik a kihívásokat, három versenyen is megmérethették magukat. Pénteken az International Bridal Make-up Award by Catherine Arley, illetve az International Brow Cup by ÉLAN versenyzőiért szurkolhattunk, szombaton pedig a 29. Make-up Magyar Kupán gyönyörködhettük a szebbnél szebb sminkekben. Az idei Make-up Magyar Kupa dobogójának legfelső fokára Tamis Tijana állhatott fel, így ő képviseli Magyarországot a müncheni International Make-up Award versenyen 2020-ban.

Idén is remekeltek a diákok!

Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy támogassuk a jövő nemzedékét. Örülünk, hogy idén is több száz kozmetikustanuló látogatott el hozzánk. Bízunk benne, hogy sikerült bemutatnunk nekik ennek a csodálatos szakmának az újdonságait és a kiemelkedő szereplőit. A legbátrabb tanulók versenybe is szálltak, és az idén 4. alkalommal megrendezett Diákolimpián mérték össze tudásukat. A 4. Kozmetikus Diákolimpia győztes csapata a S.SZ.C.Handler Nándor Szakképző Iskola (Sopron) 1. csoportja lett, második helyen végzett a Z.SZ.C.Asbóth Sándor Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma Keszthelyről, a bronzérmet pedig a S.SZ.C.Handler Nándor Szakképző Iskola (Sopron) 2. csoportja szerezte meg.

Folyamatosan bővülő képgalériánkat IDE KATTINTVA tekinthetitek meg! 

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és ott volt velünk az Őszi Beauty-n, és külön köszönjük a támogatást a rendezvény kiemelt és stratégiai partnereinek!

Kiemelt partnerek

Stratégiai partnerek