Bridal Makeup Sminkverseny Beauty Kiállítás 1

INTERNATIONAL BRIDAL MAKE-UP AWARD BY CATHERINE ARLEY

TÉMA

Klasszikus esküvői smink. Az esküvői sminknek illeszkednie kell a legújabb esküvői divat tendenciáihoz és a viselethez egyaránt. A verseny célja egy szép, klasszikus menyasszony bemutatása.  A zsűri tagjai elsősorban az elkészült sminket, másodsorban az összhatást és egységes megjelenést – mely magában foglalja a frizurát, manikűrt, viseletet és kiegészítőket – díjazzák.

FELADAT

A modellt teljes mértékben a témának megfelelően kell sminkelni és stylingolni. A modellen a szakmai zsűri az alábbiakat értékeli: alapozás, pirosítás (színárnyalatok, technika), szem (szemfesték, kihúzás, szempilla, szemöldök), száj (forma, kontúr, ajakszín), összkép, nehézségi fok, témahűség, kreativitás, fantázia. Minden munkamódszer megengedett. Formailag fantáziadús sminket várunk, a mai trendeknek megfelelő stylinggal.

A MODELL ELŐKÉSZÍTÉSE

Tilos:

  • állandó sminket viselő és a műszempillával rendelkező modellek alkalmazása
  • rajz az arcon (homlokon, állon, arccsonton)
  • előzetes bejelölések
  • sablonok használata
  • vázlat, illetve fotó a munkavégzés helyén
  • matricák és levonók alkalmazása
  • nagyobb díszítőelemek felhelyezése a bőrre, melyek takarják a szemet

Engedélyezett:

  • előalapozás
  • a témához, munkához illeszkedő díszítőelemek használata (flitterek, strasszkövek, csillám, tollak stb.)
  • óra használata 

DÍJAK

Első helyezett: A 2020. évi OMC WORLD CUP világbajnokságra az utazást és szállást (1 éjszakára) a STELLA Zrt. biztosítja. 4 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 120 000 forint), 50 000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag. A 2020. évi STELLA TREND kiállításon közös fellépési lehetőség a STELLA nemzetközileg elismert sminkoktatóival.

Második helyezett: 1 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 20 000 forint), 30 000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag.

Harmadik helyezett: 1 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 20 000 forint), 20 000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A jelentkezéssel a résztvevő elfogadja a verseny részvételi feltételeit, és hozzájárul, hogy az elkészült sminkről a fényképeket és videókat a STELLA Zrt. nyilvánosságra hozhatja, azokat reklámok céljaira felhasználhatja. Jogi út kizárva. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

KEZDÉS

október 25. 13h. A versenyzőknek 60 perc áll rendelkezésére a komplett smink kivitelezésére + 5 perc a frizura és a kellékek elrendezésére.

EREDMÉNYHIRDETÉS

2019. október 25.. péntek 18.00.

HELYSZÍN

Lurdy Ház Rendezvényközpont – 1-es terem