10 éves a Piknikkör

Piknikkör Beauty Kiállítás

Kedves Kozmetikusok!

10 ÉVES LETT A KOZMETIKUSOK ÖNKÉPZŐKÖRE, A PIKNIKKÖR!

A jubileumi évfordulót a Piknikkör csapata az Őszi Beauty szakkiállításon, október 25–én, pénteken, a Lurdy Házban ünnepli meg. A 10 éves évforduló alkalmából masszázsprogrammal várjuk a Piknikkör tagjait – és természetesen pezsgővel és tortával!

Az elmúlt 10 év során igyekeztem folyamatosan nyomon követni egyrészt a szakmában tapasztalható fejlődést és változást, másrészt, hogy mi az, ami éppen foglalkoztatja a szakmát – bevallom, ez nem könnyű feladat, mert hihetetlen gyorsan változik a világ, és természetesen a szépségipar, is vele együtt.

Egy masszázsbemutató mindig is csalogató erővel bír és bírt a kozmetikusok számára, hisz a vendégek is ezt a műveletet szeretik a legjobban. A változásokra nyitott, megújulni vágyó kozmetikusoknak ez remek alkalom, hogy „el-ellopjon” egy-egy mozdulatot, amit beépíthet a saját masszázsába, változatosabbá téve így a munkáját. Ezért önképzőkörünkben egyre nagyobb hangsúlyt kaptak a különböző masszázstechnikák.

Az elmúlt tíz év programjainak szervezése során rengeteg önzetlen embert ismertem meg, akik segítették a munkámat. Őket is szeretettel várjuk október 25-én a Piknikkörön az Őszi Beauty-n, ahol ezúttal a masszázs „nagymestereinek” a technikáját és szellemét csodálhatjuk meg, csenhetjük el.

Emellett más meglepetéssel is várlak benneteket – de az egyelőre még titok – gyertek és megtudjátok!

BÁTHORY KATI
Közel 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező,
aranykoszorús kozmetikusmester, kitüntetett gyakorlati
oktató, a Piknikkör alapítója. Beauty Forum Szakmai

Kezdés: 2019. október 25. péntek, 11 óra! 

A helyek száma korlátozott, kérjük előre regisztrálj!

Főoldal Beauty Kiállítás 25