Több mint húsz éve szervezzük Magyarországon a szépségipar legnagyobb szakmai rendezvényét, a Beauty Forumot. Szinte mindenki ismeri a szakmában, és alig van olyan kozmetikus, aki még ne járt volna nálunk. Az évek során sok minden változott: a kiállítók, a helyszínek (ki emlékszik még a Műegyetemre vagy a jó öreg Syma Csarnokra?), a tematika, a versenyek.

Egy valami azonban nem változik. Az, hogy imádjuk ezt csinálni. Imádjuk a kiállítások nyüzsgését, a szép standokat, azt, ahogy mindenki egy kicsit ünneplőbe öltözik, és ahogy a vásári forgatagban elkezdenek működni a dolgok. Jó látni, ahogy régi kollégák örömmel üdvözlik egymást, és azt is, ahogy a fiatalok birtokba veszik a területet és felfedezik maguknak azt a sok újdonságot, amivel később nap mint nap dolgoznak majd.

Cégünk nemrég szintén tulajdonosváltáson ment keresztül, anyacégünkben, a német Health and Beauty Germany GmbH-ban, amely a Health and Beauty Holding (Europe) GmbH leányvállalata többségi tulajdont szerzett a Bologna Fiere Group, a világ egyik legnagyobb kiállításszervező cége.

Cégcsoportunk így nem csupán a BEAUTY FORUM MÜNCHEN – Németország legnagyobb őszi kozmetikai szakvásárának- a szervezője, hanem a legnagyobb európai szépségipari rendezvénynek, a Cosmoprofnak is. Rendezvényeik Nyugat-Európán túl (Bologna) az amerikai kontinensen (Las Vegas, Bogotá) és a Távol-Keleten (Hong Kong) keresztül Közép-Ázsiáig (Thaiföld, Vietnam, Malajzia, India, Irán) mindenhol garanciát jelentenek a minőségre és a kompromisszumoktól mentes profizmusra.

A Bologna Fiere Cosmoprofhoz csatlakozva a Health and Beauty a jövőben még jobb és hatékonyabb fórumként teremt globális üzleti lehetőségeket a régió mintegy 7000 szakmai vállalkozásának és 370 000 szakemberének.