Lorem ipsum Pilla gála dolor szem hír 1

A Beauty Forum a legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár 2020-ban is szeretettel várja partnereit, látogatóit!

Dátum: 2020. november 6-7. péntek-szombat

Helyszín: Lurdy Ház Rendezvényközpont

2020. november 6-án és 7-én már 29. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának. A már tradicionális kiállítás és vásár a szakma hazai legnagyobb rendezvénye. Itt mutatják be a cégek legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el a tudását.

  • Ingyenes belépés a szakmai közönség számára.
  • Nyitva tartás: péntek 12.00-20.00; szombat 10.00-17.00-ig.
  • Szakmai programok, versenyek, előadások, workshopok.

Mintegy 70 Kiállító cég és több száz márka képviselőinek részvételével, a szépségszakma meghatározó személyiségei várják a közel 5 000 kozmetikus látogatót, Közép-Kelet-Európa legnagyobb hazai, szakmai rendezvényén.

Kiállítói tematika: ápoló kozmetika, arckezelés, natúr- és biokozmetika, bőrdiagnosztika, dekorkozmetika, elektrokozmetika, mezoterápia, PMU, szempillahosszabbítás, szőrtelenítés, testkezelés, aromaterápia, wellness-spa kezelések, körömépítés és körömdíszítés, manikűr, pedikűr, higiénia, táplálék-kiegészítők, munkaruha, szalonbútor, szoftverek, továbbképzés, oktatás, tanácsadás.

Szeretettel várjuk Önt is, mint kiállítót!