Jó hír! Megrendezik a müncheni Beauty-t októberben! Beauty Kiállítás

Jó hír! Megrendezik a müncheni Beauty-t októberben!

Fokozatosan éleszti újjá a gazdasági életet a bajor kormány, nemrégiben bejelentették, hogy a vásárokat szeptember 1. után megrendezhetik, így az október 24-25-i, 35. Beauty Forum München szakkiállítás-és vásárt megrendezik!

A siker mindannyiunké! Beauty Kiállítás

A siker mindannyiunké!

Csak kapkodtuk a fejünket mi is, hogy mennyi izgalmas előadás, bemutató, smink és ruhaköltemény, valamint hasznos és informatív beszélgetés zajlott a 28. Beauty Forumon, a legnagyobb hazai szépségipari szakkiállítás és vásár két napján. Az idei Beauty azonban nem csupán prgramokban és újdonságokban bővelkedett, hanem számokban is: Faragó Zsuzsa Suu sminkmester modellje ruháján 22 ezer Swarovski kristály csillogott, a Piknikkör velünk ünnepelte a 10. jubileumát, Tóth Katalin kozmetikusmester, aki az idei szakmai díjat kapta pedig 40 éve vette át mesterlevelét, és a rendezvény rekordot döntött látogatottságban. Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott, hiszen a siker mindannyiunké!

Szalonok részére is elérhető az *****-os luxus bio arc- és testkezelő kozmetikum! Beauty Kiállítás

Szalonok részére is elérhető az *****-os luxus bio arc- és testkezelő kozmetikum!

Bio Bíborkasvirág A.A. Masszázskrém (BSP006) A bőr struktúrájának felépítését támogató görögszéna, petrezselyem, homoktövis, koriander kivonatokat tartalmazó, vitalizáló masszázskrém. Hosszabb idejű masszázs esetén néhány csepp bio gyógynövényes rejuvenáló masszázsolaj felvitelével növelhetjük az érett, zsírhiányos bőr ápolási időtartamát. Keresd a Biola termékeket az Őszi Beauty-n is! 

A hidratált bőr Beauty Kiállítás 2

A hidratált bőr

Juhász Klári kozmetikusmester és Báthory Kati aranykoszorús kozmetikusmester a megfelelő, a bőr hidratációját fokozó bőrápolási rutint tekintik át. Ők egyébként a Beauty-n is tartanak előadást, te se maradj le róla!

Versenyzők, készüljetek! Beauty Kiállítás

Versenyzők, készüljetek a MakeUp Magyar Kupára!

Kedves versenyzők, nagyon alaposan olvassátok el a kiírást, mert a látszólag egyszerűnek tűnő sminknek szigorúan szabályozott kritériumrendszere van! Sugárzóan ragyogó, természetes bőrszín Ennél a sminknél a hangsúly a sugárzóan ragyogó, ámde természetes bőrszínen legyen.

Barna Alexandra: Mindent meg tudunk változtatni az életünkben Beauty Kiállítás

Barna Alexandra: Mindent meg tudunk változtatni az életünkben

A marketing könnyen megtanulható – E mondat igazságát most bárki leellenőrizheti, aki eljön az Őszi Beauty szakkiállításra, ahol Barna Alexandra az Üzleti konferencia szervező-háziasszonyaként a kozmetikusok számára a gyakorlatban megvalósítható marketingtudást ad át a szakembereknek.

Linhart Rita: Minden érdekel, ami a szakmával kapcsolatos Beauty Kiállítás

Linhart Rita: Minden érdekel, ami a szakmával kapcsolatos

„Nem bírom a tétlenséget” – állítja magáról Linhart Rita kozmetikusmester, szakoktató, nemzetközi szakértő, vizsgaelnök gyakorlatioktatás-vezető, tankönyv és szakmai könyvek írója –, hogy csak a legfontosabbakat emeljük ki – mindez aláhúzza a leírtak igazságát. Rita a szakmáért tett munkássága elismeréseként az Őszi Beauty Szakkiállításon átvehette a Beauty Forum Szakmai Díjat.