Versenyzők, készüljetek! Beauty Kiállítás

Versenyzők, készüljetek a MakeUp Magyar Kupára!

Kedves versenyzők, nagyon alaposan olvassátok el a kiírást, mert a látszólag egyszerűnek tűnő sminknek szigorúan szabályozott kritériumrendszere van! Sugárzóan ragyogó, természetes bőrszín Ennél a sminknél a hangsúly a sugárzóan ragyogó, ámde természetes bőrszínen legyen.

Barna Alexandra: Mindent meg tudunk változtatni az életünkben Beauty Kiállítás

Barna Alexandra: Mindent meg tudunk változtatni az életünkben

A marketing könnyen megtanulható – E mondat igazságát most bárki leellenőrizheti, aki eljön az Őszi Beauty szakkiállításra, ahol Barna Alexandra az Üzleti konferencia szervező-háziasszonyaként a kozmetikusok számára a gyakorlatban megvalósítható marketingtudást ad át a szakembereknek.

Linhart Rita: Minden érdekel, ami a szakmával kapcsolatos Beauty Kiállítás

Linhart Rita: Minden érdekel, ami a szakmával kapcsolatos

„Nem bírom a tétlenséget” – állítja magáról Linhart Rita kozmetikusmester, szakoktató, nemzetközi szakértő, vizsgaelnök gyakorlatioktatás-vezető, tankönyv és szakmai könyvek írója –, hogy csak a legfontosabbakat emeljük ki – mindez aláhúzza a leírtak igazságát. Rita a szakmáért tett munkássága elismeréseként az Őszi Beauty Szakkiállításon átvehette a Beauty Forum Szakmai Díjat.

Olimpiai bajnok diákok Beauty Kiállítás

Olimpiai bajnok diákok – bemutatkozik a győztes csapat

„A győzelem egy látványos elismerése a munkánknak” – hangsúlyozta Pálinkás Andrea, a Szekszárdi SZC. Ady Endre SZKI kozmetikus-képző iskola tanárnője, a győztes csapat felkészítője, akivel a versenyről, az iskoláról és a szakmáról beszélgettünk.